jaktbutiken.se
Varukorgen
JSB Exact Jumbo RS 5,5mm UTFÖRSÄLJNING

JSB Exact Jumbo RS 5,5mm UTFÖRSÄLJNING

Artnr: FP-546207-500
Original artnr: 546207-500
Denna vara levereras utan förpackning.
Artikeln har utgått ur sortimentet.
Lagerstatus: Artikel har utgått

99 kr

addThis

PRODUKTBESKRIVNING

SB EXACT RS - RAPID SPEED

RS står för Rapid Speed. och är Exact-seriens lättaste kula som ofta går otroligt bra i luftvapen med en effekt på runt 10 Joule.

JSB EXACT

Exact-serien är JSBs populäraste serie och en diabol som generellt framhålls som nr. 1 av en hel värld av entusiaster och tävlingsskyttar. Med sin unika rundnosform och perfekt fördelade tyngdpunkt är Exact idealisk för luftvapenskytte långt över 10m. Exact är den absolut populäraste ammunitionen i Field Target-grenen (upp till 50m) och har i tester visat sig vara kapabel att samla skotten på extrema avstånd (upp till 200m).


Exact-seriens lättaste kula som ofta går otroligt bra i luftvapen med en effekt på runt 10 Joule.

RS står för Rapid Speed. Den låga vikten gör att dessa diaboler levererar högre utgångshastighet och rakare kulbana än andra diaboler. JSB refererar även Exact RS till bilvärdens RS (rally sport), som en beskrivande förkortning för lätta bilar med hög prestanda.

Om vapnet har en eff ekt på 16 Joule (vanlig effektgräns på Svenska och internationella tävlingar) går diabolen i ca 250 m/s. Har luftvapnet en effekt på 10 Joule är hastigheten över 205 m/s

Normalpris 159 kr

FAKTA

SPECIFIKATIONER
FormRundnos

Kaliber 5,5 mm Kaliber.22

Kulvikt 0,870 g

Diameter 5,52 mm